Pengikut

Sekapur Sirih

SELAMAT DATANG kepada pengunjung blog Galeri Segenta Alam dan dengan kalimah BISMILLAHIROHMANIROHIM Pak Tam mulakannya.

Sesungguhnya batu, kayu, wafak, keris, pedang atau senjata-senjata lainya maupun apa saja benda tidak mampu untuk menyembuhkan atau melindungi seseorg itu. Hanya Allah swt jugalah yang Maha segala galanya. Jadi jangan percaya kepada benda-benda sedemikian, tetapi sesuatu yang terjadi atau dijadikan ada sebab dan musababnya…………Ianya tidak jadikan sesuatu itu dengan sia-sia.

BERUSAHA, BERIKHTIAR, BERDOA DAN BERTAWAKAL……..adalah tonggak mencapai kejaayaan dan semoga apa yang dilakukan oleh kita sentiasa diberkati dan diredhoi Allah swt………….AMINN.

Note:

Kebanyakkan koleksi di dalam blog ini adalah utk. tatapan, namun jika anda berminat utk dijadikan koleksi peribadi, ianya boleh diperbincangkan dan jika kena dengan permintaan dan jodoh anda, ianya boleh dimaharkan. Sememangnya ada dikalangan barang-barang ini yg. ada dalam simpanan Pak Tam lebih dari satu.

Jadi jika terdapat sebarang persoalan dan pertanyaan, sila berhubung terus dgn Pak Tam.

H/p : 017 528 8655

Email : paktam.ishak@gmail.com
Rabu, 5 Ogos 2009

Syiling Yassin 7


Duit Yassin ini aku dapat minggu lepas masa aku turun ke Charok Tok Kun, Seberang Perai, Penang......ianya adalah pemberian dari seorg sahabat.......

3 ulasan:

tantowi berkata...

Mungkin boleh digunakan untuk tujuan perubatan?
http://tantowinetwork.com

DUIT DAYANG berkata...

brp harga maharnye jika tuan mahu memaharnye

Tanpa Nama berkata...

kat umah saya ada 1..org guna wat menda kurafat duet ni...jauhi khurafat..subhanallah