Pengikut

Sekapur Sirih

SELAMAT DATANG kepada pengunjung blog Galeri Segenta Alam dan dengan kalimah BISMILLAHIROHMANIROHIM Pak Tam mulakannya.

Sesungguhnya batu, kayu, wafak, keris, pedang atau senjata-senjata lainya maupun apa saja benda tidak mampu untuk menyembuhkan atau melindungi seseorg itu. Hanya Allah swt jugalah yang Maha segala galanya. Jadi jangan percaya kepada benda-benda sedemikian, tetapi sesuatu yang terjadi atau dijadikan ada sebab dan musababnya…………Ianya tidak jadikan sesuatu itu dengan sia-sia.

BERUSAHA, BERIKHTIAR, BERDOA DAN BERTAWAKAL……..adalah tonggak mencapai kejaayaan dan semoga apa yang dilakukan oleh kita sentiasa diberkati dan diredhoi Allah swt………….AMINN.

Note:

Kebanyakkan koleksi di dalam blog ini adalah utk. tatapan, namun jika anda berminat utk dijadikan koleksi peribadi, ianya boleh diperbincangkan dan jika kena dengan permintaan dan jodoh anda, ianya boleh dimaharkan. Sememangnya ada dikalangan barang-barang ini yg. ada dalam simpanan Pak Tam lebih dari satu.

Jadi jika terdapat sebarang persoalan dan pertanyaan, sila berhubung terus dgn Pak Tam.

H/p : 017 528 8655

Email : paktam.ishak@gmail.com
Isnin, 14 November 2011

MINYAK ZAFARON DARI GUNUNG JERAI


Minyak ini mempunyai 1001 macam khasiat kegunaanya

Minyak Zafaron ini Pak Tam dapat d Gunung Jerai suatu ketika dulu.......walaupon dapat d tempat yg sama, tetapi pemberiannya dari org yg berbeza dan harinya juga berbeza........tetapi kedua-2nya adalah penghuni Gunung Jerai, gunung lagenda yg menyimpan 1001 misteri dari dulu hingga sekarang.

1 ulasan:

mansor abdul manan berkata...

Untuk dimaharkan ke Pak Tam?